Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

MediTech Technology Co,. Ltd.

MediTech Technology Co,. Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd. MediTech Technology Co,. Ltd.
Επιχείρηση Κτίριο Έκθεση το 2018 Έκθεση το 2017 Ιατρο έκθεση το 2019 Ιατρο εργοστάσιο Εργοστάσιο Επίσκεψη της επιχείρησής μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Δυτική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : meditech
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Κοβάλτιο τεχνολογίας MediTech. Το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2014, η πείρα μας είναι συνοδευτική με δύο δεκαετίες εμπειρίας στην αναλώσιμη σχετική με τις πατσαβούρες επιχείρηση αποστειρωμένων δωματίων.

Ειδικευόμαστε στο σχέδιο, που αναπτύσσει τους νέους τύπους των πατσαβουρών ή applicators για να καλύψουμε τη συγκεκριμένη απαίτηση των πελατών μας.
Με τις πλήρεις ενσωματωμένες διαδικασίες παραγωγής μας, επιτρέπει σε μας για να μειώσει πολύ τις δαπάνες παραγωγής μας για να υποστηρίξει τους σφαιρικούς διανομείς μας για να ανταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά. Οι σφαιρικοί πελάτες μας περιλαμβάνουν μερικές πολυεθνικές επιχειρήσεις, τους κατασκευαστές cOem και τους μεγάλους ιδιωτικούς διανομείς ετικετών.
Ο μηχανικός μας είχε ξανασχεδιάσει τις νέες μηχανές και τις φόρμες κατασκευής πατσαβουρών για να παραγάγει την καθημερινή παραγωγή υψηλής ικανότητας για να συναντήσει σήμερα την τιμή ανταγωνιστικών αγορών και επίσης βελτίωση της ποιότητας στη θερμική συνδέοντας δύναμη σφραγίδων.
Προκειμένου να ανταποκριθεί η αυστηρή προδιαγραφή σε σήμερα οι βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας απαιτούν στο υψηλό επίπεδο της καθαρότητας και τις χαμηλές ιοντικές απαιτήσεις μόλυνσης στο ολοκληρωμένο κύκλωμα, το φαρμακευτικό είδος, τη μικροηλεκτρονική, το LCD, την οπτικοηλεκτρονική… κ.λπ.
Σε MediTech είμαστε δεσμευμένοι να παραγάγουμε υψηλό - ποιοτικές πατσαβούρες που χρησιμοποιούνται στην κατηγορία 100 σήμερα το αποστειρωμένο δωμάτιο, που κυμαίνεται από τις πατσαβούρες αφρού, τις πατσαβούρες πολυεστέρα, και microfiber τις πατσαβούρες ως τις πατσαβούρες ειδικότητας.
Προκειμένου να εξασφαλίσουμε συναντάμε εκείνη την υποχρέωση, κοβάλτιο τεχνολογίας MediTech. Το ΕΠΕ θα συνεχίσει να επενδύει σταθερά στην τεχνολογία, την καινοτομία και την ποιότητα για να δημιουργήσει και να διατηρήσει το σύστημα κατάστασης προόδου.
Το Meditech επιτυγχάνει την ανώτερες ποιότητα και τη συνέπεια των προϊόντων με τη χρησιμοποίηση των τεχνολογικών καινοτομιών.
Έχουμε την τρέχουσα δέσμευση για την τεχνολογία, την ποιότητα και τη συνέπεια με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογικής καινοτομίας με έναν στόχο για να επισυνάψουμε το αναλυτικό εργαστήριο στη διαδικασία παραγωγής.
Σας εξυπηρετήστε… στο κοντινό μέλλον

Στοιχεία επικοινωνίας
MediTech Technology Co,. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Mary

Τηλ.:: +86-13410551641

Φαξ: 86-755-28646977

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καθαρίζοντας εξάρτηση θερμικών εκτυπωτών

Ηλεκτρονικός βαθμός καθαρίζοντας μάνδρα οινοπνεύματος IPA, θερμική καθαρίζοντας μάνδρα κεφαλών εκτύπωσης

Προ διαποτισμένη συσκευασμένη εξαρτήσεων θερμικών εκτυπωτών καθαρίζοντας χωριστά ενιαία καθαρίζοντας πατσαβούρα σφουγγαριών

5.0 " “καθαρίζοντας πατσαβούρες ακρών αφρού, προ διαποτισμένες καθαρίζοντας πατσαβούρες κεφαλών εκτύπωσης

Καθαριστής αναγνωστών καρτών

Απλή καθαρίζοντας κάρτα αναγνωστών καρτών, συγκεντρωμένη διαμάντι καθαρίζοντας κάρτα εκτυπωτών

Ο αναγνώστης καρτών λύσης IPA καθαρότερο Consuable διαπότισε προ τον άσπρο καθαρισμό σκουπίζει

Καθαρίζοντας κάρτα αναγνωστών έξυπνων καρτών, καθαρίζοντας κάρτα αναγνωστών ελέγχου συγκέντρωσης IPA CR80 πλήρης

Καθαριστής ανιχνευτών ελέγχου

IPA ελέγχει τις καθαρίζοντας κάρτες ανιχνευτών, αναλώσιμη καθαρίζοντας κάρτα αναγνωστών ελέγχου

Καθαρή πατσαβούρα αφρού λύσης ανιχνευτών IPA ελέγχου που διαποτίζεται προ για τον ανιχνευτή που καθαρίζει PFS707

Καθαρίζοντας κάρτες ανιχνευτών ελέγχου, καθαρίζοντας εξάρτηση ανιχνευτών Meditech

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Καθαρίζοντας εξάρτηση θερμικών εκτυπωτών προμηθευτής. © 2018 - 2020 printer-cleaningkit.com. All Rights Reserved.